ADM - Team Heavy Weight Transport

 

 

Chauffeur internationaal (uitzonderlijk vervoer)

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uitzonderlijke transporten in Europa en omliggende landen. Dit houdt in het besturen en laden/lossen van zelfrijdende ladingen die binnen elk project uniek zijn in hun soort. Je staat ook in voor het dagelijks nazicht en het onderhoud van de vrachtwagen.

Profiel

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Je bent stipt, flexibel en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Door de week en/of af en toe een weekend van huis zijn mag voor jou zeker geen probleem vormen. Een goed inzicht in het verkeer en handigheid in het rijden met allerlei voertuigen en machines zijn natuurlijk positief. Talenkennis en ervaring in het uitzonderlijk vervoer zien wij als een pluspunt. Indien je ervaring hebt als mekanieker is dit tevens een voordeel.

Aanbod

Wij bieden je een gevarieerd takenpakket in Belgie en Europa, modern, en jong materieel en een prettige werkomgeving. Ook mag je rekenen op een goed salaris op basis van uw ervaring en competenties. Daarboven krijgt u aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er verscheidene doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

FH16_600_2.jpg